Milus Plus kan uw volledige boekhouding voeren of slechts periodiek controleren. Wij kunnen al uw fiscale aangiften, periodieke rapportages en salarisadministratie verzorgen ongeacht of u nu een eenmanszaak, vennootschap onder firma, maatschap, stichting, vereniging of een besloten vennootschap heeft. Wij zijn de administrateur bij u op locatie, via online boekhouden of vanuit ons kantoor in Dongen.

Heldere service

  • U bepaalt zelf waar u ons voor inhuurt: voor uw hele administratie of voor een gedeelte ervan. De keuze is uiteraard aan u.
  • Wij hanteren concurrerende tarieven die wij van te voren met u bespreken. Geen verrassingen dus: u weet vooraf waar u aan toe bent.

Persoonlijke service

  • Wij denken met u mee en signaleren zaken die voor u belangrijk zijn.
  • Bij ons bent u geen nummer maar een klant. Die wij op een persoonlijke manier met uw administratie begeleiden! Bij ons is uw administratie slechts een startpunt en geen eindproduct.
poortvliet-004-enhanced-sr-bewerkt

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te blijven garanderen volgen wij constant workshops, opleidingen en vakliteratuur zodat onze kennis vergroot en verdiept wordt. Dankzij ruime ervaring bij een Big4 kantoor in de accountancy en in de boekhouding kennen wij het klappen van de zweep. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving en werken dagelijks voor vele klanten in het MKB en een groot aantal ZZP’ers.

Direct een afspraak maken?